3

Alguns dels títols recomanats de l’àrea d’Història (II). Imatge: Blanca Alvarez ©

La Biblioteca Francesca Bonnemaison ha establert una relació de col·laboració amb Wikidones des que la proposta de treball col·lectiu va veure la llum. Un acord que ha consistit en la cessió d’espais per part de l’entitat, com la sala multimèdia per a la formació de les redactores en Viquipèdia, o la preparació i exhibició d’una part important de la bibliografia que les mentores han recomanat en els plans de treball.

Inicialment, l’exposició estava confinada en una sala de la primera planta al costat del “Fons Dona” i reunia una gran quantitat de títols d’altres biblioteques de la ciutat. Va crear-se especialment amb motiu de la primera trobada oberta Wikidones, el passat 20 de novembre. D’aquesta manera, totes les redactores que es trobaven reunides i compartint experiències al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, un pis més amunt, podien passar i recollir els llibres que els ajudarien a completar els articles. Els que n’han restat es troben exhibits en una taula d’una de les sales del pis de baix de la biblioteca, amb el rètol ‘Taula de bibliografia recomanada: Wikidones’. S’hi estaran un parell de setmanes més i es troben disponibles per agafar en préstec.

Taula de bibliografia recomanada Wikidones que podeu trobar a la Biblioteca Francesca Bonnemaison. Imatge: Blanca Alvarez ©